Beställa varor från Förklädet.se

Allt från Förklädet.se är unikt och uppsytt av det som finns i lagret för ögonblicket.

Du kan komma med egna önskemål. Ska förklädet vara prydligt, romantiskt eller rustikt? Med eller utan spetsar? Att få ett personligt designat förkläde i födelsedagspresent eller julklapp har visat sig mycket uppskattat!

Ska kassen vara ”damig” eller tuff? Mörk eller ljus?

Du kan komma med egna tyger. Du kan få ett förkläde uppsytt av sådant som bara ”ligger och samlar damm” i dina egna förråd, t ex vackra lakan, broderade dukar eller handdukar.

VARIANTER OCH PRISER

De allra finaste förklädena, som jag kallar ”tre-spets”, har spets upptill, nedtill och på fickan. De kostar 500 – 700 kr, beroende på hur gamla/fina tygerna/spetsarna/broderierna är. Förkläden utan spetsar och broderier kostar 300 – 500 kr, beroende bl a på hur lång tid de tar att sy. Ju mer specifika önskemål om personlig design, desto längre tid tar de förstås att tillskapa.

Jag syr också förkläden till barn. De kostar 150 – 300 kr.

ÅTERBRUK, MED DE BÄSTA KVALITETER

Jag syr alla förkläden i bomull eller linne. Eftersom det handlar om återbruk är tygerna tvättade många gånger. Det innebär att de varken krymper eller färgar av sig.

Förklädena tvättas och stryks som bomull. Tänk på att både lakansväv och linne behöver fukt och/eller ånga för att bli riktigt slätt.

Önska och beställ ditt förkläde  »